Oprørsbreve

Idéer til klimakampen


Oplæg

Jeg er glad for at holde oplæg om de emner jeg skriver om! Hvis du synes at der er nogle brugbare pointer i Oprørsbrevene som andre burde høre kan du bare sende en besked på nummeret forneden. Oplægget kan både dykke ned i en specifik vinkel som kunne være interessant for din organisation, eller generelt om at være engageret i klimakampen. Mit mål er at styrke og inspirere så mange som muligt til at deltage i klimakampen på en måde der giver mening.

Jeg laver mine oplæg på baggrund af intens erfaring med alle dele af klimakampen: gadeprotester, pressearbejde, strategiudvikling, taleskrivning, opfostring af fællesskaber, møder med direktører og politikere, 10 anholdelser, omsorgsarbejde, kreative processer og meget mere.

Oplæggene kan også indeholde:

☎️ Kontakt på 42 22 52 91